fredag 17 februari 2017

Dubbelmoral är bra.

Sverige är fantastiskt låter som någonting positivt, men ordet används allt oftare i negativ bemärkelse. Problem har vårt land haft sedan trettio år tillbaka i tiden. Ja, till och med längre än så, men hur har problemen åtgärdats? Egentligen inte alls, det har lappats och lagats för syns skull. Man har försökt laga de sprickor som påtalats eftersom de blivit stora och  iögonfallande så att alla kunnat märka dem, men aldrig åtgärdat anledningen till att det blivit sprickor.

Det stora problemet är att politiker redan på sjuttiotalet fick lära sig hur viktigt det är att retoriskt svara på frågor och skylla på de politiska motståndarna. De dimridåer som lagts ut har sedan legat kvar och till slut har inte ens de som lade ut dimridåerna grepp om vad som hade skylts över.

En så självklar sak som att män och kvinnor ska ha samma värde har på största allvar stötts och blötts bland våra folkvalda. Har det fört vårt land framåt? Inte alls, gubbväldet frodas som aldrig förr och de skräddarsydda gubbarna vaktar sin position i samhället. Men bland PK-eliten debatteras detta flitigt på fullaste allvar och alla säger sig vara feminister

Man vad menas egentligen med att vara feminist, inte bara att säga sig vara det? Ser man till hur kvinnoyrkena ses av dessa kostymnissar och så kallade folkvalda, lever vi fortfarande kvar i stenåldern. När genusperspektivet började diskuteras för många år sedan, reagerade inte ens "vanligt" folk. Väldigt få fattade vad det egentligen handlade om. Det blev en lekstuga på en nivå en majoritet av svenska folket fullständigt sket i, på ren svenska.

Men så kom då HEN, som skulle ersätta han och hon, så var genusproblemet ur världen. Mer jämlikt kunde det inte bli. Vad de inte räknat med var att svenska folket förstod hur löjligt det var och gapskrattade åt denna löjeväckande elit. Folk på gatan frågade sig hur dessa töntar ens kunde få komma till tals. Vårt land har enorma problem, men så sitter folk avlönade med svenska folkets skattepengar och hittar på en så vansinnig sak.

Men PK-eliten har mycket värre saker på sitt samvete. Vårt kulturarv har utsatts för censur, vilket måste anses vara en skandal utan like. Börjar man ändra på det förgångna, raderar vi snart hela vårt lands historia. Att miljontals av Astrid Lindgrens älskade böcker om Pippi Långstrump sålts utomlands går inte att ändra på, man kan med andra ord aldrig censurera efter vad som kan anses vara politiskt korrekt, i en tid då våra politiker inte verkar har några egna åsikter om någonting.

HEN är det verkliga lågvattenmärket, ja rent av det löjligaste som hittats på av auktoriteter som drivit igenom detta. Genom tevereklam har det matats med engelska ord under många år och man kan därför med rent samvete, kalla det politiska etablissemanget för Hönsgården, för höna på engelska är ju faktiskt HEN. Allt kackel från våra politiker har fått sin förklaring, även att de vid kriser far runt som yra höns. Det kan också förklaras varför de själva tror att de genom sina beslut kan lägga guldägg.

Men den moderna världen är grym och hänsynslös, det finns inget utrymme för grova misstag. När svenska folket nu lärt sig en läxa den hårda vägen – att deras pengar försnillas av regeringen tillsatta personer, pensionsfonder mm, – har allt förtroende för det politiska etablissemanget raserats. Man ser våra politiker som sagoberättare istället för kompetenta människor som vet vad de gör.

Förklaringen till det som nu uppdagas beror på en kultur som frodats under många år läste jag i en artikel. Snarare ska man se det som maktfullkomlighet på grund av att ingen kan avkrävas ansvar. Det ska mycket till innan en riksdagsledamot kan sparkas har vi fått veta i fallet med Sverigedemokraten som ägnat sig åt oprovocerat våld i en krogkö. Det finns ingen ursäkt för en sådan handling.

Försiktighet är en dygd, det kan man utläsa av de uttalanden som görs av både statsminister och regeringsmedlemmar. När gängmedlemmar och oskyldiga personer blir dödade är det förfärligt och borde inte få förekomma i ett land som vårt. För mig låter det som: Aja baja, så får man inte göra. Var och en begriper att vi snart hamnar i ett läge då det gäller öga för öga, tand för tand. Eller snarare att polisen tvingas skjuta först och frågar sedan. Det kan bli ett blodbad om inte de här brottslingarna avväpnas och hamnar inom lås och bom i rödaste rappet.

Vad den organiserade brottsligheten gör är egentligen att utnyttja de makthavande politikernas beslutsångest och den oreda som finns inom polisen. Den mest idiotiska omorganisation som gjorts i vårt land (kanske), Men allt som händer har sin förklaring, skapas ett kontrollsamhälle, måste det finnas någon som håller i trådarna. För vad det handlar om är, att utgår man från att marionetter ska göra jobbet, ska det också finnas någon som rycker i trådarna så att de sprattlar.

 På gatan kan man höra hur folk tycker och tänker. En äldre man sa att det är bara SD som vågar rensa upp och sätta hårt mot hårt, för de är inte politiskt korrekta. Skulle några tusen gamlingar få vara med i en opinionsundersökning, skulle många politiker skita i byxan. Och kanske är det så att makthavande politiker måste gå utanför de gamla ramarna och fatta beslut efter det som händer i nuläget. Om inte det politiska etablissemanget gör gemensam sak istället för att blockera nödvändiga beslut, blir det invånarna som tar saken i egna händer vid nästa val.

Inom politiken kan man se en dubbelmoral som är skrämmande. Men det är klart, Henrik Tikkanen hade en poäng i det han skrev en gång: Dubbelmoral är bra. Mister man den ena har man den andra kvar. Och det är väl så våra politiker tänker, annars skulle de ha svårt att sova på nätterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar